29 Temmuz 2012

Sevdirilmeye Çalışılan Tek Göz


Bir kaç ay önce bazı televizyon kanallarında yapılan tartışmalarla ve sosyal medyada bahsedilen illuminati adlı topluluğun varlığı yaptıkları ve yeni dünya düzeni hakkında bilgisi olmayan çok az insan kaldı sanıyorum.

Ben bu örgütün olduğunu ve bize bahsedilenden daha karanlık olduklarına inanıyorum. Yıllar önce yayınlanan Şubat Soğuğu adlı dizide alenen anlatılan kirli eller bu topluluk. Şükür ki Rabbim Enfal Suresi 30. ayetinde ''Hani o inkâr edenler, seni tutuklamak ya da öldürmek veya sürgün etmek amacıyla, tuzak kuruyorlardı. Onlar bu tuzağı tasarlıyorlarken, Allah da bir düzen (bir karşılık) kuruyordu. Allah, düzen kurucuların (tuzaklarına karşılık verenlerin) hayırlısıdır.'' Diyerek onların boşuna planlar kurmakta olduğunu biz inananlara bildirmektedir.  

Sonuçta kıyamet alametlerinden biri olan hadislerde;
  • Deccalın bir gözü kördür. [Buharî, Müslim, Ebu Davud, Ebu Nuaym]
  • Sizin için Deccaldan daha çok sapık liderlerden korkarım. [İ.Ahmed]

İlluminati adlı mason tarikatının inancı sapık bir inanç olan Kabala’ya dayanıyor. Ve Hz. Süleyman(a.s) ve Hz Davut (a.s)’a dayandırdıkları farklı öğretilerle kendi aralarında anlaya bilecekleri sembolleri bulunuyor. Ki artık bu semboller tüm dünya tarafından alenen biliniyor. Bunlardan bir kaçını sizlerle paylaşıyorum.



Benim asıl anlatmak istediğim Subliminal mesaj ile çocuklarımıza tek gözlü karakterlerin sevdirilmesi. Bizim kültürümüzü anlattığını düşündüğümüz Dede Korkut adlı çizgi filmde adı geçen Tepe Göz karakteri. Pokoyo adlı yabancı ülkeden alınıp yayınlanan filmdeki Marslılar olarak adı geçen tek gözlü renk renk sevimli yaratıklar. Disneyland’ın Mckey Mause, Alaaddinin Sihirli Lambası, Artur, Aslan Kıral, Sünger Bob ve bu liste uz nar gider.

Bahsetmiş olduğum çizgi filmlerde Tek gözlü deccal haricinde fazlasıyla gözle görülemeyecek şekilde yerleştirilmiş birçok cinsel çağrışım ve obje bulunmaktadır.

Sürekli cinsel çağrışımlı çizgi film ve dizileri izleyen çocuklarımız erken ergenliğe giriyorlar. Önceden bir bayana 9 yalındaki bir erkek çocuğu haram sayılmazken şu an beş yaşındaki bir çocuğun yanında bile kılık kıyafete dikkat edilmesi konusunda uyarılmaktayız.

Emine Şenlikoğlu’nun bir röportajındaki ‘Beş yaşındaki bir erkek çocuğundan saçlarımı sakınmadım ve sonrasında o çocuğu babasına saçımı anlatırken duydum.’  yazısınıda paylaştıktan sonra. Sizden istirham ederim, çocuklarınıza bu çizgi filmlerin yanı sıra, Sihirli Annem, Bez Bebek, Dedemin Dolabı, Hary Porter, Acemi Cadı vb. dizileri izletmeyiniz. Bu diziler imanın şartı olan kader inancını yok etmek için kurgulanmış dizilerdir. Yaratmak Allah’a mahsusdur. Zamanı değiştirme, olayları değiştirme gelecekten haber verme ve gaybı bilmek gibi saçma şeylerle hem Allah inancına hem de Kader inancına konulmuş bir dinamittir bu dizileri izletmek.

Müslüman uyanık olmalıdır. Uyanık olanlardan eylesin Rabbim. 

1 yorum:

ebru mine bayram dedi ki...

Aminn arkadasim. Bu illuminatinin örnekleri o kadar çok ki. Cocukken izledigimiz o masum zannettigimiz cizgifilmlerde bile aşılanmış beynimize illuminati. Hic ummadık programlarda dahi cıkabiliyor karsımıza. Ne iyi etmissin de deginmissin bu konuya. Ustünde özenle durdugum ve bi egitimci olarak velilerimi de uyardıgım bi konu.