22 Ocak 2014

KARIŞIK ZAMANLAR

 
 
       Bilindiği üzere televizyon izlenilemeyecek hal aldı. Bir yerde yolsuzluk, bir yerde dershane kapatma mevzusu, yok paralel devlet, ihh el kaide örgütü oldu derken medya okur yazarlığının ne kadar önemli bir yere sahip olduğunu anladık. Bizim atalarımızın bir sözü "Armut piş, ağzıma düş." biz okumaktansa konuşanları dinlemeyi ve tenkit etmeyi sevmeyen bir milletiz. Medya ne gösterirse doğrudur. Yine bir atasözümüzle devam edeyim "Ateş olmayan yerden duman çıkmaz." diye kim iyi kim kötü hemen yaftalarız.
 
 
 
 
       Bedduayı dilinden düşürmeyen milletimiz bir insan beddua etti diye lanse edilince hepsi peygamber kesilecek kadar acımasız eleştiri yaparken "kişinin her duyduğunu söylemesi ona günah olarak yeter." "Ebu Hureyyre'den rivayet olan hadisi duymazdan geldiler. Burada kim haklı kim haksız kavgası yapılmamalı hak değirmende iddea edilir. Biz koca bir millet olarak ve Müslümanları tek tek işkencelerle anti demokratik hareketlerle indirilirken milli irade hiçe sayılarak haritanın bütününe bakmak gerekirken ve himmet hasıl olmuşken o'cu bu'cu diye ayrılmak ayrıştırmak niye.
 
 
       Şu zamanlar ki dimdik durarak fitnecilerin tuzağına düşmeme zamanı. Beşer şaşar, koca peygamber Yunus as, Hz Yusuf as bunlara örnektir. Peygamber olmalarına rağmen Rabbine karşı gelmenin cezasını çekmişlerdir. Şimdi sorarım size milletimizde faiz, zina, fuuş, beynamazlık, dünyaperestik diz boyuyken neden cezalandırılmayalım. Zaman nerde hata yaptık deyip tövbe etme zamanıdır. Allah düşmana vatan toprağımızı çiğnetmesin, Suriye'de can veren küçük şehitlerimizin yüzü suyu hürmetine bizleri affetsin ve bağışlasın onların hesabını bize sorarsa nasıl görmedik bilmedik diye biliriz, fitneyi çıkaranların fitne bacaklarına dolansın ve bizi bu fitneye ortak etmeye çalışanlardan korusun.





Hiç yorum yok: